Goochelaar Dennis

entertainment voor kinderen en volwassenen

Welkom op de website van Goochelaar Dennis!

Goochelaar Dennis is al jaren werkzaam als goochelaar en heeft veel ervaring met het entertainen van zowel kinderen als volwassenen.

Zoekt u een leuke goochelaar die op een interactieve manier van uw feest een top feest kan maken, kijkt u dan gerust rond op zijn website om te kijken of zijn goochel activiteiten aansluiten op uw wensen.

goochelaar dennis visser

Een kinderverjaardag vieren?

icons-wand2Wilt u een onvergetelijke kinderverjaardag voor uw zoon of dochter? Dan is Goochelaar Dennis een goede keuze! In een show van een uur doet hij de kinderen en ook u versteld staan met diverse goocheltrucs, grappige dialogen en improvisatie.

Tijdens zijn interactieve programma zien de kinderen een echte goochelaar
aan het werk. Met zijn trucs, buikspreekpop, ballonnen en uiteraard de assistentie van de jarige, maken ze er samen een geslaagde show van.

meer…

Sinterklaas voorstelling

icons-sint-smallDe eerste boekingen voor 2018 zijn weer binnen. Op 17 november trapt Goochelaar Dennis af bij de intocht van Wieringerwerf. De Sint zal rond 13.30 in Wieringerwerf aankomen en omstreeks 14.00 ontvangen worden bij de Cultuurschuur. Vanaf 14.50 kunnen de kinderen naar binnen waar het Sinterklaasfeest onder leiding van Goochelaar Dennis gaat beginnen. Leuke goocheltrucs, muziek en natuurlijk Sinterklaas zullen te zien zijn.

Voordat Sinterklaas en zijn pieten arriveren, warmt goochelaar Dennis eerst de kinderen op met zijn vrolijke goochelshow om daarna de Sint en zijn pieten te verwelkomen. Dat is natuurlijk hét hoogtepunt van de dag. Goochelaar Dennis weet dit als geen ander en geeft een vrolijke kindervoorstelling waarin de aankomst van Sinterklaas natuurlijk centraal staat. meer…

Open dag van het theater – Beverwijk

Open dag van het theater – Beverwijk

Op 28 januari 2023 heeft Goochelaar Dennis in het Kennemer theater te Beverwijk een voorstelling gegeven i.v.m. de Open dagen van het theater. De kinderen en volwassenen hebben genoten. “Het was een groot succes, bedankt voor je inzet en enthousiasme“, aldus Brigitte...

Kinderfeestje

Goochelaar Dennis heeft voor ieder kinderfeestje een goochelshow. De show kan op maat gemaakt worden.

Bedrijfsfeest

Wilt u net iets anders voor uw bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een interactieve goochelshow van Goochelaar Dennis.

Workshops

Naast het geven van voorstellingen, geeft Goochelaar Dennis ook workshops goochelen en ballonfiguren maken.

Bedrijfsfeest

icons-cardsAls u een ervaren goochelaar zoekt voor uw bedrijfsfeest of zakelijk evenement dan bent u bij Goochelaar Dennis aan het juiste adres. Goochelaar Dennis heeft in de afgelopen jaren opgetreden voor diverse bedrijven en verenigingen in Noord Holland maar ook daarbuiten.

Grote zalen of kleine evenementen, in beide gevallen weet Dennis met z’n goochelshow het publiek te boeien. Ook is Goochelaar Dennis te boeken als tafelgoochelaar. Bijvoorbeeld voor de jaarlijkse personeelsborrel waarbij u en uw collega’s versteld zullen staan.

meer…
sinterklaasvoorstelling
goochelaar kinderen

Wat vinden anderen van goochelaar Dennis?

|

Er waren alleen maar hele leuke reacties en een groot compliment voor je optreden!

|

Ik heb sms’jes gekregen van de ouders die ons bedankten omdat de kinderen zo vreselijk enthousiast waren.

|

Het was erg spannend, want tja ´wat haal je in huis´ maar ik heb van je genoten en de kinderen niet minder.

|

Jammer dat ik er niet was want ik heb begrepen dat jouw act een groot succes was. Iedereen was heel enthousiast.

Contactgegevens

Goochelaar Dennis

075 – 6871084
06 – 30505336

goochelaar dennis
kinderfeestje 6 7 8 jaar
web analytics