kinderfeestje goochelaar

Kinderfeestje

Goochelaar Dennis heeft voor ieder kinderfeestje een goochelshow. De show kan op maat gemaakt worden. De goochelshow van goochelaar Dennis is een interactieve show met veel magische momenten. Uiteraard kan hij niet goochelen zonder de hulp van de kinderen dus vraagt hij regelmatig iemand uit het publiek om te komen assisteren. De jarige wordt altijd als eerste uitgenodigd om te komen helpen om hem of haar extra in het zonnetje te zetten.

Buikspreker

De goochelshow bestaat natuurlijk uit diverse goocheltrucs maar Goochelaar Dennis heeft ook een buikspreek act met zijn ezel Slinger. De kinderen vinden dit altijd geweldig, een ezel die totaal niet doet wat Dennis wilt wat zorgt voor een hilarische situatie. Als Dennis bekende kinderen tegenkomt dan is de eerste vraag bijna altijd; heb je Slinger meegenomen?

Ballon act

Aan het einde van de voorstelling doet Goochelaar Dennis nog een ballonnen act. Het is een originele act die in een lijn van de goochelshow loopt. Kortom, wilt u een super leuke interactieve humoristische show voor uw kinderen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Deze show is geschikt voor kinderen tot 10 jaar en duurt ongeveer 60 minuten.

ballonfiguurtje-maken-kinderfeestje
kinderverjaardag
web analytics