Recensies

Groepsvoorstelling

img-500-femGoochelaar Dennis is een echte goede goochelaar met heel veel ervaring op kinderfeestjes en andere soorten feestjes! Hij kan niet alleen goochelen, maar ook geweldig ballonfiguren maken en buikspreken!
Go-Kids Amsterdamwebsite

img-500-femDank Dennis. Het was een groot succes en bleef tijdens jouw optreden
gelukkig droog!
Hockeyclub Pinoke – juni 2022

 

 

img-500-fem“Vorige week zaterdag heeft Dennis bij het partijtje van onze dochter opgetreden en ik wilde even aangeven dat we erg tevreden waren! De kinderen hebben een ruim uur geboeid geluisterd en meegedaan en het was een succes. Zelfs de volwassenen die er waren hebben er ook van genoten; hij is erg gevat en kan goed omgaan met grote groepen kinderen (wij hadden er 15).”
Mythe – Oktober 2021

img-500-femHallo Dennis, Bedankt voor je bijdrage afgelopen zaterdag, het was een hele geslaagde dag en iedereen heeft enorm genoten. Laudine – Familiedag juni 2022

 

 

img-500-femVrijdag 15 maart 2019 was het zover, goochelaar Dennis kwam bij ons op BSO de Velden in Haarlem. Voor ons was het best spannend aangezien het de eerste keer was dat Dennis bij ons kwam goochelen. Daarbij was het een grote groep kinderen van 4 – 12 jaar, dus de leeftijden liepen uiteen. De show van Dennis was een daverend succes! De interactie tussen Dennis en de verschillende leeftijden van de kinderen verdient echt een compliment. De magie van de trucs maakte dat alle kinderen een uur geboeid waren! En als klap op de vuurpijl deelde Dennis na zijn show op verzoek van de kinderen handtekeningen uit. Voor ons als kinderopvangorganisatie is goochelaar Dennis een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Kinderopvang Haarlem

img-500-femHallo Dennis, Dat is een snelle service. Namens de kinderen (ouders en speeltuin medewerkers) nogmaals hartelijk bedankt voor een heel erg leuk en afwisselend magisch optreden. Ze hebben ervan genoten !!
Mirjam – speeltuin Kindervreugd

img-500-femThank you so much for such a great performance yesterday,Dennis! The kids were enthralled!!! Please send along a tikkie for any remaining payment we owe you. Take care and until next time! Thank you Dennis, it was a blast, the
kids loved it. Coco & Shana – april 2022

img-500-fem“Goochelaar Dennis heeft voor een grote groep kinderen van 3 jr t/m groep 3 bij ons een show gegeven. Hij wist op een hele leuke, enthousiaste manier de aandacht van de kinderen te vangen en vast te houden. Ze hebben meegedaan, gejuicht, gefluisterd, hun mond gehouden, aanwijzingen gegeven, gelachen, maar vooral heerlijk genoten!”
Manja – Oranjecomité Spierdijk

img-500-femWij willen je heel hartelijk bedanken voor de sponsoring d.m.v. een prachtige goochelshow. Hiermee heb je jouw steentje bijgedragen aan het evenement “24 uur Heb hart voor longen Zaandam” waarmee we de zeldzame en ongeneeslijke ziekte Pulmonale Hypertensie (PH) meer bekendheid hebben gegeven. Mede namens de PH-patiënten bedankt voor jouw bijdrage!
T.A.G. – Voorzitter Heb hart voor longen Zaandam

img-500-maleBeste Dennis, de leerlingen hebben het super gewaardeerd, het was super. Bedankt voor alle inzet en vrolijkheid. We hebben het contact ook als heel gaaf ervaren. Super om je erbij te hebben gehad.
Huib – VMBO Het Streek – Ede

img-500-femGoochelaar Dennis heeft voor onze personeelsvereniging het programma tijdens de sinterklaasviering verzorgd. Wat een topmiddag heeft hij ervan gemaakt! De kinderen hingen aan zijn lippen en werden volop betrokken bij het optreden. De liedtekst “en we zingen en we springen en we zijn zo blij” werd enthousiast tot uitvoering gebracht door kinderen en ouders.Zeker een aanrader om Dennis te boeken voor je (sinterklaas)feestje!
Personeels vereniging Rivièra
STMR Tiel

Sinterklaasfeest

female iconOp 3 december 2016 een hele gezellige sinterklaasviering gehad van Alkor Draka B.V. Dennis is een entertainer pur sang. Er waren verschillende act’s voorbereid, maar ook improvisatie was geen probleem. Samen met de door onszelf ingehuurde Sint en pieten maakte hij er een grappige show van voor de kinderen maar zeer zeker ook voor de ouders.
Bianca

img-500-femGoochelaar Dennis heeft voor onze personeelsvereniging het programma tijdens de sinterklaasviering verzorgd. Wat een topmiddag heeft hij ervan gemaakt!
De kinderen hingen aan zijn lippen en werden volop betrokken bij het optreden. De liedtekst “en we zingen en we springen en we zijn zo blij” werd enthousiast tot uitvoering gebracht door kinderen en ouders.
Zeker een aanrader om Dennis te boeken voor je (sinterklaas)feestje!
Personeels vereniging Rivièra
STMR Tiel

img-500-femGoochelaar Dennis heeft voor onze personeelsvereniging het programma tijdens de sinterklaasviering verzorgd. Wat een topmiddag heeft hij ervan gemaakt! De kinderen hingen aan zijn lippen en werden volop betrokken bij het optreden. De liedtekst “en we zingen en we springen en we zijn zo blij” werd enthousiast tot uitvoering gebracht door kinderen en ouders. Zeker een aanrader om Dennis te boeken voor je (sinterklaas)feestje!

img-500-maleTwee jaar geleden kwam Forbo-Eurocol via via in contact met Dennis. We zochten voor onze jaarlijkse Sinterklaas viering een act. We deden voordien vaak zaken met artiestenbureaus, maar we vonden dat op een gegeven moment die kosten te hoog werden. Naar een “intake” bleek Dennis prima te passen in onze opzet.
Dennis gaat nu al voor het derde jaar zorgen voor een goochelshow met muzikale omlijsting, als voorprogramma tijdens de Sinterklaas viering. Daarnaast is hij animator als Sint en Pieten binnen zijn.
De optredens van Dennis zijn elke keer weer tot volle tevredenheid van de kids. De organisatie is dus ook blij, temeer vanwege de prima kosten/kwaliteit verhouding.
G. H.
Forbo-Eurocol

img-500-femHoi Dennis, of moet ik zeggen… meneer goochelaar Dennis de fantastische…
Zonet kreeg ik nog de feedback van Joyce de stagiare van het Sieraad met positieve feedback voor jou.
Met vrolijke pepernoot, de Sint en Jasper

img-500-femBeste Dennis, er waren alleen maar hele leuke reacties en een groot compliment voor je optreden !!!!!!!
Ik heb de kaarten aan de personeelsvereniging gegeven en ook deze waren heel erg positief, dus heb ik hun geadviseerd om je sneller te reserveren !
Als ik wat om me heen hoor laat ik zeker jouw naam vallen !!! Succes !!
R. B.

img-500-femBedankt Dennis,
Het was een succes, iedereen heeft genoten.
Yvonne
AAK Netherlands BV

Kinderverjaardag

img-500-fem“Gisteren was het dan zover het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis. Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierde het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk. Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens. Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!”
Daniëlle – juni 2022

img-500-femHa Dennis, de kinderen (en wij ook) vonden je show helemaal te gek! Kregen ook nog erg leuke reacties achteraf via WhatsApp! Dank voor je optreden. En excuses voor het chaotische einde, we hadden nog een redelijk programma af te werken, weinig tijd en 12 doodmoeie kids…
Fam. Middendorp – juli 2022

img-500-femWe hired Dennis the Magician for an halloween party for our son last year. We had six kids aged 6, and one kid aged 2,5. Dennis was really entertaining, fun, and engaging. The boys had a lot of fun (and me too) and we are already thinking to hire Dennis again for our son’s birthday this year.
Thank you, Dennis!
Monica

img-500-femBeste Dennis!
Alexandra heeft de hele avond staan goochelen. Ik hoor van andere ouders dat hun kinderen hetzelfde hebben gedaan, met wisselend succes….Je was geweldig! Dank voor je bevlogen optreden. Ik hoop je volgend jaar weer te zien!!!
Groeten, Marguerite

img-500-femBeste Goochelaar Dennis, De meisjes hebben genoten van je goochelvoorstelling.
Leuke afwisseling van goochelen, buikspreken en ballonnen.
Al met al een topfeest en zeker een aanrader.
Gr. Silvia- Amsterdam

img-500-femBeste Dennis, ik wil je nogmaals bedanken voor gister, het was en groot succes. Ik heb sms’jes gekregen van de ouders die ons bedankten omdat de kinderen zo vreselijk enthousiast waren. Mats heeft thuis je hele show ‘nagespeeld’ zo leuk heeft hij het gevonden. Ik dacht dit vindt je vast leuk om te horen.
S.E.

img-500-femHe Dennis bedankt he! sorry dat ik zo laat reageer maar had mijn pc kapot maar nog even over de spelweek de kids vonden het geweldig heb er zeer positieve reactie van gehad zowel van de kinderen als van de ouders ze vonden je geweldig en ik zal zien dat ik je op mijn Facebook toevoeg reclame voor jou als ik je tenminste kan vinden zal mijn best doen en
anders stuur me maar even waar ik onder moet zoeken op Facebook.
C. t. B.

img-500-maleHa die Dennis. Dank je wel voor de leuke foto’s, Max vond het geweldig en heeft de hele dag met zijn goochelstokjes en diploma rondgelopen! Het was een topmiddag! Suc6 verder en wellicht tot een volgende keer!
René

img-500-femBeste Dennis. Het was inderdaad een gezellige en mooie dag!
Mijn complimenten voor je goochelkunsten en het vermaak.
Veel succes bij je vele toekomstige shows!
Z.B.

img-500-maleHello Dennis, I would like to thank you for the wonderful presentation last Saturday. The guests enjoyed it very much and so did I. Sorry that we had such limited time, but the quality was great!
Greetings from Laara

img-500-maleDennis heeft voor de feestje van onze zoon Pedro en 9 andere vrienden van 9 jaar oud een super mooi en spannend show met veel humeur gedaan en daarna een workshop. De kinderen moesten daarna voor de ouders optreden en zij hebben dat geweldig gedaan onder de begeleiding van Dennis. Hij heeft ook daarna eventjes een kleine show ook voor de ouders gedaan!!! Geweldig!!! Wij waren heel tevreden.
Asuncion – Zaandam

img-500-femHoi Dennis,
Nogmaals bedankt voor je optreden vandaag.
De kinderen vonden het allemaal een groot succes, top!
We zullen je zeker bij anderen gaan aanbevelen. Groetjes, Agnes

img-500-maleDennis is een echte entertainer. Bij Hotel Sonnevanck in Wijk aan Zee hebben wij meerdere keren samengewerkt met Dennis. Hij voelt de sfeer goed aan en speelt goed in op de wensen van de gasten, zowel voor jong als oud.
Dennis heeft bij ons meerdere specialiteiten laten zien. Het meest uitspattende optreden was toch wel de kinderpannenkoeken lunch. Hierin zette Dennis een geweldige show en de kinderen lagen aan zijn voeten, echt GEWELDIG!!!
Ook de inzet van Dennis tijdens onze brunches, waar hij tafel trucs uitvoerde, was top!! Wij kunnen Dennis ten zeerste aanraden op zowel zakelijke als particuliere inzet.
Rick
Hotel Sonnevanck

img-500-femHa Dennis!! Inmiddels zijn er alweer 2 weken verstreken na ons feestje op 8 augustus.
Nog steeds zijn we aan het nagenieten van een heerlijke dag en van een fantastisch optreden van goochelaar Dennis!!!
Het was erg spannend, want tja ´wat haal je in huis´ maar ik heb van je genoten en de kinderen niet minder. (en daarmee de ouders van de kinderen ook, ik krijg nog steeds heel veel leuke reacties binnen…)
Kees en Els

img-500-fem” Wij hadden een best drukke groep kinderen maar Dennis zette meteen de juiste toon en sloeg de hele groep in zijn ban. Hij wist de kinderen te boeien, te entertainen en soms lagen ze helemaal dubbel van het lachen. Zelfs toen Dennis al vertrokken was bleven de kinderen zijn trucjes oefenen, we hebben savonds thuis NOG een voorstelling van onze zoon gehad. Echt een aanrader!”
Annika

web analytics