sinterklaasshow

Sinterklaas optreden

Als de Sint weer in het land is, worden er bij veel bedrijven Sinterklaas feesten voor de kinderen georganiseerd. Uiteraard kan Goochelaar Dennis hier een super leuke invulling aan geven.

De Sinterklaasvoorstelling

De interactieve goochelshow bestaat uit goochelen, ballonnen, buikspreken en tevens uit gitaarspel en percussie. Gezellig met de kinderen Sinterklaas liedjes zingen. Het gitaarspel gaat wel op z’n Dennis d.w.z., gekkigheid en veel interactie.

Deze mengelmoes zorgt voor veel hilariteit en afleiding. Een Sinterklaas voorstelling duurt ongeveer 60 minuten. Daarnaast is het ook mogelijk om een ochtend of middag deel af te spreken, zodat goochelaar Dennis het hele Sinterklaasfeest begeleidt en presenteert. Wat inhoudt dat hij eerst een goochelvoorstelling geeft, samen met de kinderen liedjes speelt en zingt, de Sint ontvangt en tussendoor voor interactie zorgt. Meestal duurt dit 2 uur.
In samenspraak kan er ook een thema (verhaal) in verwerkt worden, u kunt dan denken aan het boek dat verdwenen is en weer tevoorschijn getoverd wordt.

Sinterklaas voor sportverenigingen, bso’s en scholen

Deze Sinterklaas voorstelling is ook geschikt voor sportverenigingen, bso’s, scholen, etc.
Goochelaar Dennis neemt zelf geluid en een microfoon mee. Mocht er een geschikte installatie aanwezig zijn, dan maakt hij daar graag gebruik van.

Optioneel: decor en/of licht.

sinterklaas begeleiding voorstelling
sinterklaasviering
web analytics