bedrijfsfeest goochelaar

Bedrijfsfeest

Goochelaar Dennis treedt vaak bij bedrijven op als rondlopende goochelaar en entertaint met zijn trucs het publiek. Goochelen op een bedrijfsfeest werkt namelijk sfeer verhogend.
Goochelaar Dennis vermaakt zijn publiek met kaartentrucs, touwtrucs, mentale trucs, elastiekjes en andere magische goochelobjecten.

Zijn manier van goochelen is sociaal, interactief, joviaal en respectvol. Met zijn goocheltrucs en charme betovert hij zijn publiek. Naast het rondlopen kan hij tevens een centrale act verzorgen. Ook is het mogelijk om een workshop te realiseren waarbij de nadruk ligt op goochelen of ballonnen modelleren.

Goochelaar Dennis is o.a. te boeken voor:

  • Kerstborrel
  • Nieuwjaarsborrel
  • Jubileum collega’s
  • Afscheid van collega’s
  • Jubileum bedrijf
  • Vakantieborrel
  • Opening (nieuwe filiaal)

Goochelaar Dennis verzorgt ook workshops op een bedrijfsfeest.

Workshop Goochelen

Tijdens een workshop goochelen leert Dennis zijn cursisten een aantal trucs. Het doel is dat de cursisten na afloop van de workshop zelfstandig een aantal trucs kunnen laten zien. De trucs die de cursisten leren variëren van kaarten trucs tot mentale magie. Gezelligheid staat uiteraard voorop maar het is ook leerzaam.

Workshop ballonnen modelleren

Het geven van workshops ballonfiguren maken behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de personeelsleden een hondje, giraffe of hartje maken, is een hele leuke en leerzame bezigheid maar vooral een gezellige bezigheid.
Hij wordt dan ook regelmatig geboekt om voor personeelsleden een workshop te geven. Bij een workshop zorgt hij tevens tegen inkoopprijs voor ballonnen en ballonnenpompen.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Goochelaar Dennis.

web analytics