workshop goochelen

Workshops

Naast het geven van voorstellingen, geeft Goochelaar Dennis ook workshops goochelen en ballonfiguren maken.

Workshop goochelen

Tijdens een workshop goochelen leert Dennis zijn cursisten goochelen. Het doel is dat de cursisten na afloop van de workshop zelfstandig een aantal trucs kunnen laten zien. De inhoud van de workshop is afhankelijk van de leeftijden van de cursisten. De inhoud wordt aangepast op leeftijd en niveau.
Het geven van een show kan kinderen veel zelfvertrouwen geven, ze doen iets bijzonders en staan even in het middelpunt van de belangstelling. U zult zien, stralende kinderen!!
Een workshop is ook te boeken voor een bedrijfsfeestje, gewoon omdat het gezellig is.

Wat leert u zoal tijdens de workshop goochelen:

  • Kaarten trucs
  • Touw trucs
  • Elastieken trucs
  • Munten trucs

Het aantal cursisten voor een workshop goochelen is maximaal 15 personen per keer, omdat Goochelaar Dennis iedereen evenveel aandacht wilt geven.
Goochelaar Dennis zorgt voor materiaal om mee te oefenen, voor een kleine meerprijs kan hij ook pakjes kaarten achter laten.

Workshop “ballonfiguurtjes maken”

Het geven van workshops ballonfiguren maken behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de kinderen een hondje, giraffe of hartje maken, is een hele leuke en leerzame bezigheid voor de kinderen.
Het is ook mogelijk om dit voor volwassenen te doen. Dennis wordt dan ook regelmatig geboekt om voor een groep juffen en/of meesters een workshop te geven zodat zij dit weer samen met de kinderen kunnen doen. Bij een workshop zorgt hij tevens voor ballonnen en ballonnenpompen tegen inkoopprijs.

web analytics